Infeksionet e sistemit digjestiv

Fecesi në koprokulturë-identifikimi komplet dhe senzitiviteti

Fecesi në Helico bacter Pyllory-kultura dhe senzitiviteti

Feces në Clostridium difficile-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Feces në Rotta Virus-test imunokromatografik

Feces në Adeno Virus-test imunokromatografik

Feces në Astro Virus-test imunokromatografik

Feces në Noro Virus-test kualitativ imunokromatografik

Toksina A+B për Clostridium difficile-test kulitativ imunokromatografik

Fecesi në Helicobacter Pyllori-test imunokromatografik për përcaktimin e antigjeneve në feces të H Pyllori

Occult bllod testi-test imunokromatografik për verifikimin e pranisë së gjakut në feces

Fecesi në parazite të zorrëve

Feces në ameba

Strisho perianale për Enterobius vermicularis

Strisho e rektumit në streptokok beta hemolitik

Strisho e perineumit në streptokok beta hemolitik

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë