Infeksionet e sistemit nervor qëndror (SNQ)

Liquori në ekzaminim bakteriologjik-kultura, preparati mikroskopik, identifikimi dhe antibiogrami

Infeksionet e sistemit respirator të sipërm

Strisho gryke-kultura, identifikimi dhe antibiogramiStrisho gryke-kultura, ...

» më shumë

Infeksionet e sistemit respirator të poshtëm

Sputumi në florë bakterore-kultura, identifikimi dhe antibiogramiSputumi ...

» më shumë

Infeksionet e sistemit digjestiv

Fecesi në koprokulturë-identifikimi komplet dhe senzitivitetiFecesi në Helico bacter Pyllory-kultura dhe senzitivitetiFece...

» më shumë

Infeksionet e traktit urinar

Urina-kultura, identifikimi dhe antibiogrami-bakt aerobe Urina nga kateteri-kultura, identifikimi dhe antibiogrami-bakt aerob...

» më shumë

Infeksionet e traktit gjenital

Strisho e cerviksit ose strisho vaginale në N Gonorrhoae- baktStrisho e cerviksit ose vaginale në mikoza Strisho e cerviksi...

» më shumë

Infeksionet e gjakut

Gjaku për Hemokulturë-aerobe Gjaku për hemokulture-anaerobe

Diagnostikimi me teste serologjike

Testi i procalcitonines-PCT test Testi RPR-test i latex aglutinimit për di...

» më shumë

Analiza të tjera

Preparatet direkte mikroskopike nga vendlokalizimet e ndryshimeve patologjike Strisho plage-kultura, identifikimi dhe antibio...

» më shumë

Diagnostikimi me Elisa Test

Antitrupat ndaj HIV 1&2 virusit Antigjeni ndaj virusit të Hepatit B HBsAg-EIA Antitrupat ndaj antigjenit sipërfaqësor t...

» më shumë

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë