Infeksionet e traktit urinar

Urina-kultura, identifikimi dhe antibiogrami-bakt aerobe

Urina nga kateteri-kultura, identifikimi dhe antibiogrami-bakt aerobe

Urinokultura-kultura, identifikimi dhe antibiogrami-mikoza

Urina në Trichomonas vaginalis-mikroskopia direkte native

Urina në Mikoplasma hominis dhe Ureaplasma urealiticum- kultura, identifikimi dhe antibiogrami-bakt

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë