Mostrat që mund të përpunohen në laborator

Publikuar më: 01/03/2012 19:22

Në laboratorin tonë çdo ditë pune, nga ora 08,00 deri në orën 20,00 (të shtunën deri në orën 17,00) mund të sillen për përpunim dhe analiza këto mostra:

Fecesi
Strisho perianale
Strisho gryke dhe tonzilave
Sekreti nazifaringeal
Strisho larinksi
Sputumi-gelbaza
Sputumi i indukuar
Aspirati i bronkeve dhe lavazhi bronkoalveolar
Lavazhi i lukthit
Mostra nga pleura, peritoneumi dhe lëngu sinovial
Strisho konjuktive
Material nga gryerjet e kornese
Mostrat nga plaga, abscesi, ithati dhe dekubitusi
Mostra bioptike e indit
Mostrat për ekzaminime serologjike
Gjaku për hemokulture
Gjaku për preparate direkte
Mostra nga palca kockore
Lëngu truno shpinor
Urina
Strisho cerviksi, vagine, uretre, spermës dhe eksprimati i prostatës

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë