Welcome to our website

MIKROBIOLOGJIA është laboratori i parë privat i këtij lëmi në Prishtinë, i themeluar dhe i regjistruar në vitin 2003. Ndërkohë, me ndërtimin e infrastrukturës ligjore dhe sipas standardeve të përmbushura, laboratori MIKROBIOLOGJIA në vitin 2011 është licencuar nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës.

MIKROBIOLOGJIA, e udhëhequr nga dr. Gjyle Mulliqi-OSMANI, profesoreshë e mikrobiologjisë në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë, me personel të kualifikuar e me përvojë, specialistë dhe teknikë laborantë, ofron shërbime cilësore dhe bën analiza të ndryshme mikrobiologjike nga spektri i gjerë i mjekësisë, të drejtuara dhe të kërkuara nga mjekë klinicistë, por edhe të referuara nga personeli i laboratorit.

Gjatë veprimtarisë gati dhjetçvjeçare, MIKROBIOLOGJIA ka bërë me mijëra analiza, siç janë ato të infeksioneve të sistemit nervor qëndror (SNQ), të sistemit respirator të sipërm e të poshtëm, të sistemit digjestiv, të traktit urinar e gjenital, të infeksioneve të gjakut dhe diagnostikimit me teste serologjike. Këtë vit (2012) në laborator ka nisur edhe diagnostikimi me Elisa Test.

Services

Antitrupat ndaj HIV 1&2 virusit Antigjeni ndaj virusit të Hepatit B HBsAg-EIA Antitrupat ndaj antigjenit sipërfaqës...

read more

Strisho gryke-kultura, identifikimi dhe antibiogramiStrisho gryke-kultura, identifikimi dhe antibiogrami për mikozaStri...

read more

News

01/03/2012 19:24Rezultatet e analizave
01/03/2012 19:21ELISA TESTI