Infeksionet e sistemit nervor qëndror (SNQ)

Liquori në ekzaminim bakteriologjik-kultura, preparati mikroskopik, identifikimi dhe antibiogrami

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë