Infeksionet e sistemit respirator të poshtëm

Sputumi në florë bakterore-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Sputumi në myshqe-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Bronkoaspirati-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Bronkoaspirati-kultura, identifikimi dhe antibiogrami për mikoza

Lëngu pleural/efuzioni pleural-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Lëngu pleural/efuzioni pleural-kultura, identifikimi dhe antibiogrami për mikoza

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë