Infeksionet e traktit gjenital

Strisho e cerviksit ose strisho vaginale në N Gonorrhoae- bakt

Strisho e cerviksit ose vaginale në mikoza

Strisho e cerviksit ose vaginës në Trichomonas vaginalis- preparat direkt dhe i ngjyrosur me Giemsa

Strisho vaginale ose cervikale në Gardnerella vaginalis- kultura dhe identifikimi

Strisho cervikale ose vaginale për Mycoplasma hominis dhe Ureaplasma-Kultura, identifikimi dhe testi i senzitivitetit te mostrat uro-gjenitale

Strisho cervikale ose vaginale për Mycoplasma hominis dhe Ureaplasma urealiticum dhe të gjitha bakteret patogjene të regjionit urogjenital duke përfshi edhe kandiden dhe parazitin trihomonas vaginalis-test komplet kolorimetrik-Kultura, identifikimi dhe testi i antibiogramit

Strisho vaginale në streptokokun beta hemolitik-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Strisho cervikale ose vaginale për Testin e Imunofluereshencës direkte-për diagnostikim e infeksioneve gjenito me Chlamidia Trachomatis

Sekreti ose strisho uretrale – për diagnostikimin e infeksioneve bakterore respektivisht sëmundjeve seksualisht transmisive tek meshkujt

Strisho uretrale në mikoza Kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Sperma-kultura, identifikimi dhe antibiogrami në baktere

Sperma-kultura, identifikimi dhe antibiogrami në mikoza

Sperma-në trichomonas vaginalis-preparat mikroskopik direkt nativ ose i ngjyrosur

Eksprimati i prostatës-preparati, kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Eksprimati i prostates-kultura, identifikimi dhe antibiogrami në mikoza

Eksprimati i prostatës në trichomonas vaginalis-preparat mikroskopik direkt nativ ose i ngjyrosur

Strisho lafshe-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Strisho vulve bakteriologjikisht-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

Strisho vulve në mikoza-kultura, identifikimi dhe antibiogrami

orari i punës

Nga ora 08:00 deri 20:00

Të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Të dielën nuk punohet

adresa

Prishtinë, Blv. Bill Klinton 241 - Dardani, Platoja sipër Xhamisë